Kunne du tenke deg å være med som frivillig på Frysjastock?

Hvert år er vi avhengig av den fabelaktige innsatsen som legges ned av alle våre frivillige. Uten deres innsats hadde Frysjastock sett helt annerledes ut. Ingen frivillige, ingen festivaler. Som frivillig under festivalen får du en unik opplevelse, en sjanse til å være en av de som jobber i bakgrunnen og bidrar til at festivalen når nye høyder.

Når trenger dere meg?

Som frivillig jobber du enten før, under eller etter festivalen.

 

Hva får jeg?

Frivilligfest
T-skjorte
Mat/og- eller snacks når du jobber.
Nye venner
Minner for livet!

 

Beksrivelse av de ulike oppgavene du kan få som frivillig

 

Rigging område

Festivalområdet skal rigges opp i forkant av festivalen og ned igjen i etterkant. Som rigger er dine oppgaver veldig varierte. F.eks. oppsetting av gjerder, montering av scenen, pynting osv. Passer for alle som har litt praktisk sans og stå på vilje.

 

Teknisk

Som tekniker må du være forberedt på lang og krevende dag. Vi ser etter engasjerte ungdommer som har lyst å lære, og gjerne har litt teknisk innsikt fra før. (Dette er inget krav). Jobben er ekstremt lærerik om du interesserer deg for det tekniske. Du kan velge om du vil jobbe med lyd eller lys. Produksjonsleder kan skrive ut attest etter festivalen.

 

Trivselsvakt

Som vakt inngår du i et av festivalens største gruppering av frivillige. En av hovedoppgavene her er å passe på at alle har det bra under festivalen.

 

 

Diverse

Har du noen spesielle egenskaper som du har lyst til å fortelle oss om? Eller mye erfaring med arrangement og produksjon og annet? Ta kontakt og fortell oss hva du kan bidra med: info@frysjastock.com

fri2

FRYSJASTOCK @ FACEBOOK

Frysjastock 2016

Frysjastock 2016

By: janko - Release Date : 2016-09-10