Iffy Orbit

By: janko

9th September 2017

0 Comments

Categories:

Tags: , , , , , , , , , ,

HOVEDSCENE

19:10 – 19:40

 

IFFY ORBIT fra Sandvika kom ut av intet med sin debutsingel «The Fourth Dimension», som toppet P3s Urørt-lister og ble kåret til Ukas Urørt i 2013. Nå har gutta blitt ferdig med videregående, droppet studiene og trosset en «safe» karrierevei.

 

Debutskiva står nemlig for tur. I fjor startet bandet innspillingen av ti spektakulære låter om livet, kjærlighet, ensomhet, tid og utfordringene man møter i det uforutsigbare grenselandet mellom ungdomsliv og voksenliv. Albumet er produsert av BAYA fra Lovespeake. Musikken formidles gjennom et smeltedigel-sound uten like, preget av spretne beats, eksentriske synther, høytsvevende melodier og skeive gitarakkorder. Det hele gjøres gjennom en unik og punchy produksjon. IFFY ORBIT beveger seg i et utfordren de sjangerlandskap mot en trone som de her til lands ser ut til å kunne kuppe.

 

Bandet har spilt konserter i Operaen og på Norwegian Wood, samt gjort support for The Wombats og Twenty One Pilots. Med et energisk og knalltight liveshow kommer de til å etterlate deg stum av beundring!rk.

  • Share This Post